La història petita explicada pels seus protagonistes grans

El projecte Arxiu de l’Experiència, iniciativa engegada pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç dins del marc del pla Avanza, recopila vivències de persones majors de 55 anys que expliquen davant la càmera anècdotes o records del segle passat, partint d’un objecte personal. L’objectiu del projecte és doble: recuperar la memòria col·lectiva d’una època i impulsar el coneixement de les TIC entre la gent gran.

L’Arxiu de l’Experiència aplega ja 5.500 aportacions audiovisuals, catalogades d’acord amb un índex de matèries, i que es pengen a la xarxa amb llicència Creative Commons. La intenció és que sigui una eina útil per a tothom, i especialment per a la comunitat educativa, que ens ajudi a conèixer i comprendre millor la nostra història a través dels relats en primera persona dels seus protagonistes.

Laura Villanova Teixidó

One thought on “La història petita explicada pels seus protagonistes grans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi