Bones festes i comiat

Eines 2.0 Xarxes socials
Eines i entorns col·laboratius Eines de comunicació

A les acaballes del 2008 estem vivint una eclosió de les xarxes socials i les eines col·laboratives i de comunicació que canvien les nostres rutines personals, socials i professionals. Ens hi estem capbussant sense gairebé ni saber si hi ha altres usos més enllà dels pròpiament lúdics que anem adquirint per contagi social. Serveix Facebook per a més usos que els amicals? Respecta la nostra privacitat? Què hem de fer per preservar-la? És Linkedin només un lloc web per trobar feina a partir del nostre currículum? Què és i què en podem fer de Google Apps? És tan eficaç Skype per comunicar-nos? Podem fer videoconferència amb Google Talk?

Aquesta particular felicitació nadalenca intenta fer més fàcils i accessibles aquests entorns. A Slideshare trobarem les presentacions per seguir les pautes. Fem-ne difusió i aprofitem aquestes dates per posar llum en aquest tema.

Aprofito aquest post per acomiadar-me de Justícia. El gener continuaré compartint des de la Direcció General d’Atenció Ciutadana del Departament de la Presidència. Una abraçada nadalenca!!!

Jordi Graells
Jordi Graells

6 thoughts on “Bones festes i comiat

  1. Jordi,

    Aquestes presentacions són molt útils per aclarir-me entre tantes eines i aplicacions. A més, les recomanacions sobre seguretat són molt interessants i no sempre les tenim en compte.

    Que tinguis molta sort a la nova feina i bon any nou!

    M'agrada

  2. Una bona companya de l’ICS, entusiasta seguidora del Compartim, de les sessions web i altres projectes que hem impulsat des de Justícia, m’ha felicitat les festes amb la frase de Francis Bacon “L’amistat duplica les alegries i divideix les angoixes per la meitat”. Doncs aquesta és la màxima que m’enduc a Presidència, que és la que em donarà l’energia que necessitaré en el nou encàrrec. Espero seguir disposant -i incrementar-la- de la nostra complicitat!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s