Benvinguda al bloc del programa Compartim del Departament de Justícia

Hola a tothom!

Aquest és el bloc públic del programa Compartim, una iniciativa del Departament de Justícia (Generalitat de Catalunya), a través del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, per crear entorns de treball col·laboratiu.

El bloc ‘Gestió del coneixement’ recull continguts, informacions i opinions al voltant de la gestió del coneixement al sector públic, a partir de l’experiència que duen a terme diverses comunitats de pràctica al Departament de Justícia per generar la intel·ligència col·lectiva de l’organització.

Com que hi ha pocs antecedents pràctics que vagin reeixint, ens hem decidit a explicar l’experiència de portes enfora de l’organització, conscients que interessa a moltes persones. Per això, el bloc recollirà alguns dels textos i altres fitxers més rellevants que publiquem internament al bloc e-moderadors dins la plataforma de treball col·laboratiu del programa e-Catalunya.

Els autors dels textos són persones que treballen a Justícia o a altres organitzacions. En aquest sentit us animem a col·laborar amb nosaltres, enviant-nos per publicar els articles (posts) i/o comentaris que considereu interessants per a la gestió del coneixement a l’Administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s