Tècniques de suport instrumental al programa Compartim

Amb la finalitat que els grups de professionals que participen en el programa Compartim disposin del suport necessari per al seu funcionament, hi ha organitzats diferents recursos dins i fora de la plataforma de treball col·laboratiu.

  • Suport formatiu. Sessions formatives presencials per explicar el funcionament de la plataforma tecnològica i l’ús de les diferents eines del portal.
  • Suport bibliogràfic. Per mitjà d’un fòrum la biblioteca fa ressenyes sobre materials útils per als e-moderadors, que al seu torn hi sol·liciten publicacions sobre els temes que treballen les seves comunitats. Una altra eina de suport és el butlletí electrònic Infobiblioteca i el servei d’alerta d’articles.
  • Suport en l’ús de la plataforma tecnològica. Resolució de dubtes sobre el funcionament de la plataforma i sobre l’ús de les diferents eines tant telefònicament com per correu electrònic i a través d’un fòrum a la mateixa plataforma.
  • Suport multimèdia. Enregistrament en vídeo de les jornades i tallers de les comunitats, i fotografies dels actes per poder fer-ne la difusió adient i per publicar aquests materials en repositoris d’Internet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s