Eines de difusió i d’interacció del programa Compartim

Per intentar homogeneïtzar processos i procediments i poder disposar, així, de metodologia per transferir el programa Compartim a altres contextos es va organitzar una jornada de treball d’e-moderadors amb consultors externs.

Dins la jornada, s’hi va presentar el document ‘Eines de difusió i d’interacció del programa Compartim’, que relaciona: entorns de difusió, usos i coneixements dels e-moderadors associats. Per la seva utilitat i aplicabilitat general en altres programes de gestió del coneixement, el publiquem al bloc del programa Compartim.

Jordi Graells Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s