Les comunitats de pràctica, canal del coneixement tàcit

Eric Save, en un article publicat a la revista Learn Magazine, assegura que en el món laboral cada cop té més valor el coneixement tàcit. De fet, són moltes les organitzacions que recorren a l’experiència per solucionar els problemes a través de comunitats de pràctica (CoPs).

Les CoPs a més tenen un valor afegit que transcendeix el seu propi àmbit. En els fòrums oberts es pot establir un flux de preguntes i respostes multidireccional entre experts en la matèria i professionals d’altres organitzacions, creant així una xarxa de coneixement compartit molt beneficiosa perquè permet trobar solucions immediates a la majoria de problemes.Learn Magazine és una revista sobre educació i tecnologia editada per Lisa Neal, professora de la Tufts University School of Medicine dels EUA, que també manté un interessant bloc personal.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Jesús Martínez Marin

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s