Districte 22@, una aposta de futur

Les dades i els marcadors de la capacitat d’innovació de les regions europees situen Catalunya (i Espanya) per sota de la mitjana europea.

No obstant això, el districte 22@ és una aposta decidida pel canvi. Per mitjà d’integrar els diferents agents del teixit tecnològic i empresarial, l’entorn impulsa les sinergies de coneixement, millora la competitivitat i afavoreix la projecció internacional.

El projecte 22@, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i emmarcat en aquest model urbanístic sòlid i vital, promou el desenvolupament empresarial, científic i cultural amb la participació de tots els agents implicats – públics i privats- en 5 sectors estratègics: media, TIC, bio (tecnologies mèdiques), energia i tèxtil-moda.

Us recomano especialment, si és que encara no ho heu fet, anar a fer una volta pel districte 22@ i veure la transformació urbanística i tecnològica del que es va anomenar el ‘Manchester català’.

Sobre la imatge: DiagonalMar sunset © Axelv CC – BY – SA

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Ramon Saball Balasch

3 thoughts on “Districte 22@, una aposta de futur

  1. Interessantíssima, Ramon, la descripció personal que ens fas del projecte 22@, en tot el que significa per impulsar la innovació i el coneixement en la cultura i sistema econòmic de Catalunya. Gràcies per haver-nos exposat més “mastegat” el que et van explicar en el curs d’e-Govern. Confiem que seguiràs assistint-hi (nosaltres ens en beneficiarem 😉

    M'agrada

  2. Gràcies, Ramon: un post que detalla un cúmul d’informació sobre el 22@, un barri que realment és tot un luxe tenir a la ciutat, i un projecte, sens dubte, històric (de les naus industrials a la tecnologia puntera).No fa gaire vaig estar passejant per aquella zona i, efectivament, la transformació és notòria, sobretot si vens caminant de la banda del Maresme.I… una foto preciosa!

    M'agrada

  3. De vegades , els veins ens queixen de les obres, dels carrers tallats i de la ciutat inacabada des dels Jocs Olímpics del 92. Els hi faré llegir el teu -magnífic- post, Ramon.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s