Presentació del ‘Manual de uso del blog en la empresa’

Dilluns, a les sis de la tarda, al Guggenheim de Bilbao, va tenir lloc la presentació del llibre Manual de uso del blog en la empresa, d’Alberto Ortiz de Zárate, editat amb llicència Creative Commons per Infonomia, que es pot obtenir descarregant-lo en PDF o comprant-lo. Com es diu a la ressenya del llibre, les possibilitats que els blocs obren a l’empresa són immenses, però comporten un canvi de mentalitat cap a organitzacions més transparents i més col·laboratives, organitzacions que conversen.

La presentació, en què l’autor va estar acompanyat per Genís Roca i Sergio Monge, es va articular al voltant de les tres accions escoltar, enllaçar i compartir. Ineludiblement existim en xarxa i això ens obliga a escoltar què diuen de nosaltres. Alhora, en el trànsit de la societat de la informació a la societat en xarxa, cadascú ens trobem en estadis diferents que hem de saber enllaçar. Per últim, el dilema del presoner demostra que compartir és la millor estratègia per assegurar l’èxit.

Com que no et vam poder escoltar tot el que ens hauria agradat a la II Jornada de Gestió del Coneixement al Departament de Justícia del 5 de desembre passat, Alberto, és de “justícia” que dediquem aquest text al teu llibre 😉

Laura Villanova

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s