Mons virtuals 3D al servei de l’aprenentatge

La setmana passada vam tenir l’oportunitat de parlar amb Ruth Martínez, especialista en usos educatius en Second Live i altres entorns virtuals 3D, que lamentava que aquesta tecnologia no s’utilitzi prou com a eina formativa per desconeixement. La seva reflexió és que hauríem de fer-ne un millor ús, ja que potencia les xarxes socials derivades de l’entorn visual i la interactivitat ‘presencial’, obra les possibilitats de crear en col·laboració i portar a la pràctica qualsevol acció.

Algunes bones pràctiques educatives a YouTube:

Altres vídeos interessants si voleu aprendre anglès, entendre el màrqueting de manera divertida o explorar les possibilitats educatives.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Jesús Martínez Marin

2 thoughts on “Mons virtuals 3D al servei de l’aprenentatge

  1. És molt interessant aquest espai virtual i està generant força debat sobre la seva utilitat en el món de les biblioteques. N’hi ha unes quantes que hi han creat la seva imatge virtual i hi difonen els seus serveis. Hi ha dos vídeos a YouTube que ens mostren el que sembla una biblioteca italiana universitària de medicina, súper guapa, on els usuaris de Second Life poden consultar-ne el fons virtual, etc.http://es.youtube.com/watch?v=tItjl0ft_q8http://es.youtube.com/watch?v=xzQ9l7E5z4k&feature=related

    M'agrada

  2. Gràcies, Montse, per les referències. Segur que n’hi ha més, i de ben útils. Crec que aquesta via d’exploració i descobriment de possibilitats forma part intrínseca del programa Compartim.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s