Sant Jordi 2008 amb coneixement a Justícia

Per la Diada de Sant Jordi d’aquest any, la biblioteca del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) organitza un conjunt d’activitats que duren tota la setmana, adreçades al personal del Departament de Justícia i usuaris externs. Hi haurà una exposició amb més de 100 novetats bibliogràfiques i es regalaran llibres als usuaris.

Per fer conèixer aquestes activitats entre el públic extern, el CEJFE usa ara de manera pionera eines de web social com Facebook, a més del seu bloc http://bibliotecacejfe.blogspot.com/ en el qual difon el fons bibliogràfic i pot captar l’opinió dels usuaris.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s