Training a bord, una nova i agradable manera d’aprendre

Aquesta és la quarta edició de la proposta ‘Training a bord’, que va dissenyar l’ADEG (Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf) l’any 2005 amb l’objectiu principal de promoure la formació per als homes i dones d’empresa, així com per afavorir-ne la interrelació. En aquesta ocasió hi va haver bones condicions climatològiques, una bona oferta d’oci i lleure del Navigator of the Seas i l’atractiu de les dues escales a Cannes i Eivissa.

El Training ha tingut un programa de formació coordinat per Teresa Baró (Icómpani) i va comptar, entre d’altres, amb dues persones que han col·laborat amb el Departament de Justícia: Neus Arqués, que va impartir un curs sobre la creació de la marca personal, i Rosaura Alastruey, que va fer la sessió d’interrelació i business a bord. És precisament aquesta última qui ens ha fet arribar les fotos que publiquem, que ens mostren la classe de networking que va impartir la Rosaura, i les imatge del vaixell (res, una barqueta de res). Apa, com us ho vau passar, eh!

Jordi Graells Costa

One thought on “Training a bord, una nova i agradable manera d’aprendre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s