Segon seminari especialitzat del programa Compartim

Dilluns, 19 de maig, va tenir lloc al Centre d’Estudis Jurídics el Segon seminari especialitzat en gestió del coneixement. El seminari va constar de dues parts, en la primera de les quals, Ruth Martínez, consultora estratègica en innovació educativa, va parlar de xarxes socials, mons virtuals i treball col·laboratiu i va fer una demostració dels possibles usos de Second Life com a eina educativa.

En la segona part, Josep Maria Viedma Martí, president d’ICMS i professor de la Universitat Politècnica de Catalunya i d’ESADE, va tractar un aspecte clau de la fase en què estem del programa: la tipologia dels indicadors avaluatius que farem servir per saber la incidència de les comunitats de pràctiques en el Departament de Justícia i si la línia de treball encetada s’ajusta als objectius estratègics de la institució. Viedma va parlar del projecte INCAS, una metodologia de mètriques d’intangibles i capital intel·lectual que es pretén que sigui l’estàndard per a les PYMES a tot Europa.

Segon seminari especialitzat del programa Compartim (1)
Segon seminari especialitzat del programa Compartim (2)
Segon seminari especialitzat del programa Compartim (3)

Jesús Martínez Marin

2 thoughts on “Segon seminari especialitzat del programa Compartim

  1. Jo també crec que ara el pas importantíssim i vital que cal donar és alinear la producció de les CoPs amb els objectius estratègics de l’organització. I per això han de convergir dues coses: els professionals hem de tenir clar els objectius estratègics de l’organització i l’organització ha de tenir clar que hi ha unes CoPs que amb les eines proporcionades per les noves tecnologies treballen de manera col.laborativa, recopilen i estructuren el coneixement dels professionals que en formen part, i converteixen aquest coneixement individual en coneixement col·lectiu al servei de l’organització. D’aquesta manera es millora la nostra pràctica professional, s’intercanvien experiències, se solucionen problemes. En definitiva, per aprendre i comunicar-nos, cal que compartim el projecte.Per cert, apassionant descobrir el “metaverso” i intuir les immenses possibilitats educatives d’aquests entorn virtuals on les persones poden interactuar.

    M'agrada

  2. Susana, tens raó que n`és una fase important. Als propers dies continurarem amb aquesta línea de desenvolupament d’alineació am bels objectiu estràtegics.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s