Un vídeo amb valor afegit

Durant el taller d’Art teràpia que va tenir lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada va quedar ben patent que és imprescindible la interacció del grup en els temes clau, com ara la metodologia o l’enfocament a aplicar als centres penitenciaris des del vessant creatiu.

De fet, en aquest últim any la comunitat de monitors i monitores artístiques ha treballat aspectes molts interessats, però el que determina la consolidació d’un grup és el sentiment de pertinença dels seus membres. Per reforçar-lo, se m’acut que estaria bé compartir elements i experiències externs a la feina.

En aquesta línia us proposo que mireu el vídeo Ets el preferit d’algú? a YouTube que, encara que té el toc melàncolic del romanticisme alemany, m’ha semblat ideal per treballar els valors i l’autoestima amb els interns dels nostres centres.

Vegeu tots els articles a e-moderadors Un enllaç interessant, Art teràpia, Com crear consciència de grup

Sònia Marco

One thought on “Un vídeo amb valor afegit

  1. Sònia, el que està fent la teva comunitat, té un alt valor. Sabem que són dos els trets distintius de les comunitats que entren en la fase de maduresa: la producció ja reglada i organitzada de nou coneixement aplicable a l’organització (ho esteu fent en diversos grups de treball) i el posicionament de la CoP com un referent d’opinió, de trobada dels membres, d’aprenentatges múltiples informals (microformacions curtes com les que heu fet aquesta setmana), etc. Penso que la teva CoP ho estàs aconseguint. Felicitats a tu com a e-moderadora, a l’Antonio Olaya i al teu grup d’entusiastes.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s