La gestió del coneixement, motor de l’economia europea

Europa assenta les bases del seu futur en l’homogeneïtzació i optimització de pràctiques i regulacions entre els estats membres, partint de la transferència de coneixements.

En aquesta línia, l’Institut Europeu d’Administració Pública, en el marc del Programa AGIS, ha organitzat quatre seminaris internacionals on participa el Departament de Justícia. En el primer, celebrat el passat novembre a Barcelona al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, experts de 15 països van debatre l’europeïtzació de la gestió de presons. El III Seminari internacional va tenir lloc a Bratislava durant els dies 21 i 22 de maig i va abordar l’organització i la gestió dels serveis penitenciaris.

L’objectiu final d’aquests seminaris és crear un fòrum de reflexió que ajudi a establir un model de servei penitenciari públic comú per a tot Europa i a la vegada crear una xarxa d’experts a escala europea que permeti un intercanvi permanent de millors pràctiques en aquest àmbit.

Sobre la imatge: ribizlifozelek © Bratislava CC – BY – 2.0

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Jesús Martínez Marin

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s