Club Excel·lència en Gestió

Ahir al matí a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Jordi Graells i jo mateix vam presentar el programa Compartim al Fòrum Catalunya – Club Excel·lència en Gestió, davant de directius de les empreses i entitats següents: Aenor, Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Siemens, Autoritat Portuària de Barcelona, Seur, Banc de Sabadell, Corporació Sanitària, Mútua Egara, CIDEM (Generalitat de Catalunya), Manpower, Fecsa-Endesa, Adesa, Grup Tüv Rheinland SL, Accor Servicios Empresariales SA i Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, com a entitat amfitriona.

Va obrir la sessió Eduardo Bueno, catedràtic d’Economia de l’empresa per la Universitat Autònoma de Madrid i director de l’Institut Universitari d’Investigació (IADE), amb la ponència “El govern del coneixement empresarial: situació actual”, una mirada analítica i reflexiva sobre el món econòmic.

La nostra intervenció, en canvi, va ser eminentment pràctica i es va centrar en el programa Compartim. Després de tres anys, vam poder parlar en profunditat de la nostra experiència. Les nombroses preguntes que ens van fer en acabar l’exposició reflecteixen clarament que alguna cosa està canviant en el món dels negocis. Els que participem en el programa Compartim sabem molt bé que, per ser competitius, hem de saber gestionar la creació, transferència i compartició del coneixement. I en aquest intent, podem contribuir a consolidar un model de gestió del coneixement que sigui referent a altres organitzacions tant públiques com privades.


| View | Upload your own

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Jesús Martínez Marin

2 thoughts on “Club Excel·lència en Gestió

  1. Destaco de tot plegat el fet que una entitat com aquesta convidi gent de l’Administració perquè els expliqui una experiència pública. I, com diu el Jesús, l’enorme interès que el que estem fent aquí, tots junts, va suscitar en aquesta selecta audiència. ¿Sabeu què ens va passar quan intentàvem trobar el camí de tornada cap a Barcelona? Doncs que de cop i volta, quan anàvem a engegar la moto, una senyora ens fa senyals i ens indica que no podem fer-ho… Per què? Havíem oblidat el casc del Jesús a la sala de la reunió. No ens havíem adonat que aquell aire que notava el Jesús al cap no es devia al seu casc aerodinàmic. Increïble però cert. Un bon recurs d’storytelling que explica com d’absorts i concentrats en el tema vam sortir de l’extraordinària experiència que havíem viscut.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s