Experiència de gestió del coneixement a Salut

Us escric per donar-vos a conèixer la prova pilot de gestió del coneixement, a través de les comunitats de pràctica, en el Servei Regional de Barcelona i Catalunya Central de l’Agència de Protecció de la Salut (APS).

Els nostres objectius:

  • Millorar la nostra pràctica professional i convertir el coneixement particular en corporatiu, COMPARTIR.
  • Conscienciar del benefici que pot comportar la gestió del coneixement, tant l’organització com als nostres tècnics.
  • Donar a conèixer les eines TIC que poden facilitar el treball col·laboratiu.
  • Analitzar el aspectes positius (beneficis) i sobretot els aspectes negatius (deficiències) en acabar la prova pilot i buscar-hi solucions.

Formen part d’aquesta prova pilot, que va començar el maig i acaba aquest mes de juny, veterinaris, farmacèutics i altres titulats de salut pública distribuïts en 6 comunitats de pràctica que produiran 7 productes. Les eines TIC que utilitzem són el correu electrònic, Google Docs i el bloc.

El dia 30 de juny, d’11h a 14.30h, tindrà lloc l’acte de presentació dels productes finals a la seu central de l’Agència de Protecció de la Salut a Barcelona i comptarà amb Margarida Arboix, directora regional, i Xavier Llebaria, director gerent. A més hi intervindran Jordi Graells i Jesús Martínez, del programa Compartim de Justícia, que és on s’ha inspirat la CoP de l’APS.

Us prometem informar-vos sobre com ha anat l’acte!

Sobre la imatge: roland © Community knowledge works CC – BY – 2.0

Toni Colomer
Comunitat de pràctiques APS

2 thoughts on “Experiència de gestió del coneixement a Salut

  1. És interessant comprovar com la gestió del coneixement s’està estenent a altres àmbits i, concretament, en un àmbit tan complex com és el de la salut.

    M'agrada

  2. Sabem que la implantació de la gestió del coneixement requereix un procés de maduració molt més llarg que els dos mesos d’aquesta prova pilot i som conscients que potser algú pensarà que hem començat la casa per la teulada…bé el cas és que calia començar i la veritat és que els pocs “iluminats” de l’Agència de Protecció de la Salut que estem liats en aquesta aventura estem aprenent moltíssim i estem convençuts que a partir del dia 30 de juny serem molts amb ganes de compartir, barrejar i aprendre.Dani Giménez Roig(dels emoderadors de l’APS)

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s