El Departament de Salut descarrega amb èxit un 3 de 10!

Seguint el símil amb què ens ha obsequiat Blanca Rigau en la seva intervenció, avui podríem dir que el Departament de Salut ha carregat i descarregat amb èxit un 3 de 10 (amb folre i manilles 😉 per l’èxit de l’acte de presentació dels set productes finals dins la prova pilot de gestió del coneixement, a través de les comunitats de pràctica. L’acte ha tingut lloc en el Servei Regional de Barcelona i Catalunya Central de l’Agència de Protecció de la Salut (APS), a la seu central de l’Agència de Protecció de la Salut a Barcelona, al carrer Roc Boronat 81-95 de Barcelona. Recordem que formen part d’aquesta prova pilot, que va començar el maig i acaba aquest mes de juny, veterinaris, farmacèutics i altres titulats de salut pública distribuïts en 6 comunitats de pràctica que han elaborat 7 productes en forma de documents i memòries, tal com explicava Toni Colomer en un post en aquest mateix bloc.

El Departament de Justícia ha obert amb la sessió de fons per explicar les darreres novetats del programa Compartim de Justícia, que ha inspirat les CoP de l’APS.


| View | Upload your own

L’acte ha estat organitzat a la perfecció pels incombustibles Dani Giménez, Toni Colomer i Blanca Rigau, i ha comptat amb la presència de Margarida Arboix, directora regional, i Xavier Llebaria, director gerent, de l’Agència.

Ara només ens falta el post que ens van prometre per explicar-nos aquí les comunitats i els productes presentats…

Jordi Graells Costa

9 thoughts on “El Departament de Salut descarrega amb èxit un 3 de 10!

 1. És fantàstic que es comenci a treballar col·laborativament en altres departaments de la Gene. De vegades, el dia a dia se’ns menja molt espai però aquests projectes ens obliguen, entre d’altres coses, a organitzar el nostre temps per pensar en millores concretes. Per cert, sabeu si tenen un espai en línia obert on accedir a la informació de les CoP de l’APS?

  M'agrada

 2. De moment, no, Ramon. Treballen en un bloc tancat de Blogger (on el Jesús i jo tenim l’oportunitat d’accedir-hi perquè hi figurem com a col·laboradors) i, ben aviat, disposaran d’un espai a e-Catalunya. I intentaran que una de les eines sigui pública perquè hi puguem accedir els altres. Properament tornaran a publicar un post amb més informació sobre l’acte de dilluns.

  M'agrada

 3. Com a membre d’una de les CoP de l’APS, i penso que puc parlar en nom de tots els que hem participat d’aquesta aventura, em sento molt afalagada per aquesta crònica, tan positiva i engrescadora, que publica un dels grans experts en gestió del coneixement.Desitjo que aquest modest pas que hem donat ara, sigui l’inici d’un projecte seriós al departament de Salut.Jordi i Jesús, gràcies pel vostre suport incondicional.Blanca Rigau

  M'agrada

 4. @ Ramon. A més, Ramon, els oferirem la possibilitat que e-moderadors del nostre àmbit els puguem assessorar en la part del treball en línia, que ara per ara és la que més dificultats ens està donant, tal com hem vist en l’avaluació semestral que acabem de concloure.

  M'agrada

 5. @ Blanca. Gràcies a tu Blanca. El comentari el subscrivia jo mateix en nom de la totalitat de la gent de les CoP de Justícia, que són la saba del programa. Felicitats novament per l’acte de dilluns passat!

  M'agrada

 6. Hola a tots, He format part d’una CoP de l’APS, he tingut una moderadora fantàstica, he après a compartir experiències i vull aprendre a treballar el google.doc i altres eines. Una feina molt ben feta que m’ha permès treballar en equip.Dolors Font

  M'agrada

 7. Aquí tenim una eina amb molt de futur. Hem d´utilitzar les noves tecnologies per a compartir la informació que tenim individualmentJuan Marcos de Miquel

  M'agrada

 8. Hola,Jo també he participat en una comunitat de pràctica de l’APS i a més formo part de l’Equip de Formació dels servei regional a Barcelona. En tenir tan la visió teòrica com la pràctica, estic convençuda que el futur de la formació i de l’aprenentage va en aquesta línia.Que ningú baixi del barco i que hi pugi molta més gent. L’onada de la gestió del coneixement es conertirà en un sunami.Txus Tolosa

  M'agrada

 9. @ Dolors, Juan i Txus. Sííí! L’embranzida de la imatge de l’onada del vostre programa és una bona metàfora per endevinar que podem fer grans coses si gestionem el coneixement de manera compartida.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s