Justícia i les Creative Commons a la Universitat de Lovaina


SlideShare | View | Upload your own

El Departament de Justícia va participar amb la ponència “The use of Creative Commons licenses in the Ministry of Justice of the Government of Catalonia” a la primera Conferència de Communia sobre el Domini Públic en l’Era Digital, que va tenir lloc el 30 de juny i l’1 de juliol a la Universitat de Lovaina (Bèlgica).

La ponència, elaborada pel Gabinet Tècnic (Servei de Difusió), explica l’experiència pionera del Departament de Justícia en l’adopció de les llicències Creative Commons per posar a l’abast de la ciutadania les obres i materials elaborats per l’Administració. Ignasi Labastida, responsable de Creative Commons a Catalunya i Espanya, va ser l’encarregat de fer-ne la presentació.

Al web de COMMUNIA hi ha disponible el llibre amb els resums de les ponències i molt aviat s’hi podran descarregar totes les intervencions.Publicar un missatge

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Joana Soteras Guixà

Joana Soteras

3 thoughts on “Justícia i les Creative Commons a la Universitat de Lovaina

  1. La presentació a Lovaina va ser tot un èxit! Es va fer en una sessió sobre informació del sector públic amb representants europeus i nordamericans. Els assistents es van interessar sobre com s’aplicaven les llicències, els tipus de documents, la relació amb els autors i la difusió que se’n feia. Molts dels presents estan en contacte amb les respectives administracions i van comentar que aprofitarien aquesta inicitiva per mostrar-la com a exemple. Enhorabona a tots!

    M'agrada

  2. Gràcies a tu, Ignasi, per oferir-te a fer la presentació a Lovaina en nom del Departament de Justícia i per assessorar-nos en tot moment en l’aplicació de les llicències Creative Commons.

    M'agrada

  3. També m’agradaria afegir que entre els participants a la conferència hi havia membres de les direccions generals de la Comissió Europea que varen preguntar sobre el projecte del departament i que varen interessar-se a contactar amb vosaltres per tal que expliquéssiu amb més detall el que esteu duent a terme per poder passar l’experiència a altres administracions. Una bona experiència sempre s’ha de compartir!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s