Jornada de la CoP assessorament penal d’adults

El proppassat dia 30 va tenir lloc al CEJFE la jornada de la comunitat de pràctiques (CoP) d’assessorament penal d’adults per presentar el document de les recomanacions per a la defensa de l’informe al judici oral.

José Antonio Rodríguez Sáez, magistrat del Jutjat Penal núm. 21 de Barcelona, va fer una conferència sobre la funció pericial i les claus de les necessitats dels jutges en relació amb la funció dels pèrits i els testimonis en el judici oral.

El document de les recomanacions és un bon exemple de treball col·laboratiu perquè han estat elaborades amb la participació de diversos intervinents i experts en l’àmbit. Segurament per això ha desvetllat molt interès perquè es presenti directament entre alguns col·lectius professionals implicats (mossos d’esquadra, serveis sanitaris i socials…).

Vegeu tot l’article a e-moderadors

José M. Hernández Ledesma

One thought on “Jornada de la CoP assessorament penal d’adults

  1. Felicitats, Josep Maria. Heu fet un bon producte de coneixement que està aixecant molt interès, també a d’altres col·lectius professionals. Si tenim en compte que la vostra és una CoP que porta funcionant només 8 mesos, teniu molt de mèrit.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s