4a Jornada sobre Informació Pública a Internet

El passat 30 de juny es va celebrar la 4a Jornada sobre Informació Pública a Internet, organitzada per la Universitat Oberta de Catalunya i ePSIplus. ePSIplus és una xarxa temàtica, finançada a través del programa eContentplus de la Comissió Europea, per a donar suport a la implementació de la Directiva 2003/98/CE del Parlament Europeu i del Consell, de 17 de novembre de 2003, relativa a la reutilització de la informació del sector públic, en el període previst fins a la seva revisió el 2008.

Es va reflexionar sobre el contingut de la Llei 37/2007, de 16 de novembre, de reutilització de la informació del sector públic i al copyright com a límit de la reutilització de la informació del sector públic. En acabat van tenir lloc també dues taules al voltant de dues experiències: el cas de la informació jurídica com a exemple de canvi cultural i el cas de la informació geogràfica com a exemple de bones pràctiques. Tant el jurídic com el geogràfic són àmbits en què continguts del sector públic són reutilitzats amb profusió per altres administracions públiques o bé per operadors privats.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Ramon Saball Balasch

3 thoughts on “4a Jornada sobre Informació Pública a Internet

  1. Gràcies, Ramon, per l’útil post que ens has ofert sobre la Jornada organitzada per la UOC. Com que sabem que en faràs un seguiment de bon professional, gosem demanar-te que ens informis, aquí al bloc, dels materials que publiquin que hi facin referència. Sobretot els relacionats amb la reutilització de la informació del sector públic i al copyright com a límit d’aquesta reutilització. Ja saps que el tema ens interessa molt especialment a la gent de la ja gran família del programa Compartim.

    M'agrada

  2. Estarem al cas, Jordi. L’any passat van gravar les intervencions de la Jornada (sobre la LAECSP), que es va celebrar a l’EAPC, en vídeo i ho van penjar al Youtube, accessibles des del Programa. Per cert, properament la UOC acollirà la “Free Knowledge, Free Technology Conference (FKFT)”, els dies 15, 16 i 17 de juliol, centrada en la producció i l’intercanvi d’estudis i materials d’educació en l’àmbit del programari lliure i els estàndards oberts.

    M'agrada

  3. Molt interessant el tema estàndards oberts… Si de cas, quan pengin les intervencions de la Jornada del dia 30 al web, ens podríem plantejar de fer post sobre la reutilització de la informació del sector públic i al copyright com a límit d’aquesta reutilització.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi