El bloc de la Biblioteca del CEJFE, 10 mesos de vida!

Aviat farà un any que vam publicar el bloc de la Biblioteca del CEJFE. En aquests 10 mesos hem passat de l’eufòria d’iniciar una nova experiència a la tasca no tan engrescadora del manteniment diari, perquè el que dóna valor a la informació bibliogràfica i documental és l’actualització contínua dels continguts. De tota manera, ha estat una feina gratificant i el resultat, molt positiu. A banda del suport dels companys del Departament, hem comptat amb la col·laboració dels estudiants del màster de criminologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, que amb els seus comentaris als posts de ressenyes bibliogràfiques han aportat opinions molt interessants des del punt de vista professional i personal.

També es comença a parlar de nosaltres a la blogosfera i a diversos àmbits universitaris. Si voleu saber el nombre de visites que ha rebut el nostre bloc i conèixer amb detall com i des d’on s’hi ha accedit, podeu donar una ullada a l’informe de Google Analytics.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Montserrat Garcia Rabinad

4 thoughts on “El bloc de la Biblioteca del CEJFE, 10 mesos de vida!

  1. Sens dubte, una molt bona feina de difusió que està acompanyada (per als que us “utilitzem”) per un molt bon servei. Per tant, la meva felicitació d’usuari a tots i cadascun dels membres de la biblioteca del CEJFE.

    M'agrada

  2. Enhorabona, Montse. Encara recordo la gènesi de la criatura i, vés, aviat farà un any. Quines dades més positives les de Google Analytics. Un any, doncs, ben productiu i exitós!M’apunto a la felicitació extensiva per a tots els membres de la biblioteca. I molt bones vacances per a tots 🙂

    M'agrada

  3. Montse, no puc fer res més que sumar-me, i ho faig en nom de la comunitat d’educadors i educadores socials, a les felicitacions per tota la feina, molt bona feina, que feu des de la biblioteca. Us heu convertit en un referent i un model a seguir. Gràcies.QUE PASSEU MOLT BONES VACANCES !!!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi