Gestiona’t la vida amb Google i estalviaràs de tot!

En les escoles de negoci, sovint per explicar com es gestiona un projecte es posava l’exemple de l’organització del propi casament. Totes les vicissituds d’un esdeveniment tan rellevant per a un mateix servien per il·lustrar com calia manejar de la millor manera el projecte. I, amb la irrupció de la filosofia web 2.0, algú ja s’ha atrevit a muntar el dia del seu enllaç amb tota la gamma de serveis de què ens proveeix de franc Google.

En David i Bergin Boyle expliquen en un bloc com van utilitzar cada eina de Google per a organitzar tots els detalls de les seves noces. Una molt bona promoció per a Google, que sap relacionar com ningú els seus serveis web amb la vida quotidiana de les persones. Per exemple, usant Google Docs per a informació de tota mena, llistes o invitacions, i Google Maps per mostrar els punts clau del casament (hotels, restaurants, llocs d’interès).

Jordi Graells Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi