Noves solucions per aprendre anglès

El setembre és el mes de tornada a la feina i, també, a les rutines habituals després de les vacances. N’hi ha una que ja és tot un clàssic: aprendre anglès. Només cal fer un ràpid cop d’ull als quioscos per adonar-se que es tracta de l’eterna assignatura pendent de molta gent. Per això, aquest tòpic de tardor fa reflexionar sobre les metodologies d’aprenentatge que es fan servir habitualment, com el cas del Bloc per aprendre anglès.

El setembre, doncs, sembla un mes propici per provar les noves eines i possibilitats que trobem a Internet. En el meu cas, estic provant la plataforma Myngo –que us recomano– combinada amb Skype (també Sclipo esta oferint solucions pedagògiques d’aquesta mena). Per cert, la meva professora és de Filipines.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Jesús Martínez Marin

3 thoughts on “Noves solucions per aprendre anglès

  1. Un altre recurs, que s’ha posat en marxa recentment i també gratuït és la BBC Learning English, que ofereix un bon servei gratuït amb notícies que contenen la transcripció sonora.També hi ha recursos per a negocis, guies en PDF, vídeos, programes de ràdio, jocs, fòrums, blocs, exercicis de gramàtica, comprensió i escriptura…So, let’s practice English 🙂

    M'agrada

  2. Hola, jo també m’he posat en el tema i estic utilitzant dues eines que combinen l’aprenentatge amb la xarxa social. M’he apuntat a dos cursos anglès (a veure si refresco…) i alemany nivell principiant. Sé que sóc molt “agosarada” però aquests rampells sempre els tinc a principi de curs. La que he utilitzat més i trobo que funciona molt bé i els xats amb anglès estan força bé és LIVEMOCHA. molt semblant amb readings, listenings, i xats és BUSUU.COMTotes dues eines són gratuïtes. També les estic utilitzant en els nivells bàsics amb els meus nens.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi