Wisdom Project, la saviesa del món a Internet

Personalitats de diferents cultures participen del Projecte Saviesa (Wisdom Project), impulsat per Andrew Zuckerman i Desmond Tutu. Inspirat per la idea que un dels grans regals que una generació pot passar a una altra és la saviesa de l’experiència, es proposa deixar com a llegat el coneixement d’un conjunt de personalitats que han deixat petjada en la nostra societat. El projecte ha plasmat el testimoni d’unes quantes dotzenes de personatges en diferents formats: llibre, vídeo i internet.

Extret de la notícia a Vilaweb

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Jordi Graells Costa

2 thoughts on “Wisdom Project, la saviesa del món a Internet

  1. M’agrada! Ara parlem dels valors de les joves generacions (de la generació Nintendo, oi?) com a sinònim de canvi cultural i d’actitud, amb uns valors d’adaptació a les TIC que són molt importants, però, és clar, això no ens ha de portar a relegar el tresor de l’experiència.Aquest projecte m’ha recordat la interessant sèrie d’entrevistes amb personalitats grans del país que es va emetre fa poc a la Televisió de Catalunya: “(S)avis”.A més, aquestes persones grans tenen històries, agraden i els agrada compartir-les.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi