Premis per als blocs en català

Els Premis Blocs Catalunya 2008 organitzats per l’Associació STIC.cat (Societat, Tecnologia i Coneixement), i amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, entre altres entitats i institucions, pretenen promoure i difondre la pràctica blocaire en català.Des del 16 fins al 30 de setembre i per votació popular s’escolliran d’entre els 556 blocs inscrits els 5 millors de cada categoria, dels quals el jurat en triarà el guanyador. A més, l’Associació STIC.CAT lliurarà fins a dos premis especials a iniciatives TIC, no necessàriament relacionades amb un bloc.

El lliurament dels Premis tindrà lloc el 10 d’octubre, a l’Auditori-Palau de Congressos de Girona. L’assistència a l’acte és gratuïta, si hi voleu anar només heu sol·licitar una acreditació des de la seva web.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Ramon Saball Balasch

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi