El programa Compartim a Món Empresarial

Món Empresarial, publicació econòmica centrada principalment en el sector productiu privat, en un monogràfic sobre la gestió del coneixement dedica un article al programa Compartim del Departament de Justícia. L’article es fa ressò de Compartim en tant que espai on els diversos grups de professionals generen i intercanvien experiències i pràctiques – amb l’ajuda de la plataforma tecnològica e-Catalunya i l’ús de les eines web 2.0.- i exemplifica la gestió que el programa fa del coneixement públic perquè promou la participació dels implicats, contribueix a optimitzar els processos i, en definitiva, millora els serveis de l’Administració.Vegeu tot l’article a e-moderadors

Programa Compartim al diari Món Empresarial

[SWF]http://static.slideshare.net/swf/ssplayerd.swf?doc=gestioconeixementmonempresarial-1222688204167864-8&stripped_title=programa-compartim-al-diari-mn-empresarial-presentation, 425, 350[/SWF]

View SlideShare document or Upload your own. (tags: 1j2u3s4t5a6 knowledge management)

Carme Iriondo

3 thoughts on “El programa Compartim a Món Empresarial

  1. A parer meu, el titular escollit “Justícia trenca el model jeràrquic de cultura organitzativa amb el Programa Compartim” l’encerta de ple i cal que ho tinguem en compte per tal que totes les persones del col·lectiu tinguin/tinguem el seu/nostre temps en els nous paradigmes que entre tots anem construint.Aportaré aquesta informació al grup Mediació familiar. Gràcies!

    M'agrada

  2. Bon reportatge, amb moltes i molt bones idees, ben condesades i complementàries. D’aquestes, vull remarcar la que expressa l’Eva Ortoll sobre la necessitat d’implementació d’un sistema de gestió documental com a pas previ a la gestió del coneixement.Jo també en faré una difusió suplementària als membres de la meva comunitat.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi