Normalitzar el treball col·laboratiu en clau corporativa

En el III Seminari de formació per a e-moderadors del programa Compartim, es va fer balanç de les diferents comunitats de pràctiques i varem debatre’n els aspectes que encara s’han d’optimitzar. Aquella reflexió conjunta, i també la meva personal, es va articular al voltant d’una paraula clau: normalització. Cal un canvi d’actitud en el si de l’organització perquè s’assumeixi com a pràctica laboral normal la interacció presencial i virtual dels diversos professionals. Les CoP com instruments de gestió del coneixement corporatiu contribueixen a fer més sòlida i competitiva l’organització i a la vegada són una plataforma perfecta de projecció cap a l’exterior.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Susana Garcia Albareda

4 thoughts on “Normalitzar el treball col·laboratiu en clau corporativa

  1. Jo ho veig com tu, Susana. S’hauria de normalitzar aquesta cultura, com una exigència professional, però tant des de l’òptica dels professionals com dels seus responsables.Sovint, penso en la gestió del coneixement, i concretament en aquest programa que ens fa anar al 110%, des d’una anàlisi estrictament temporal. Habitualment gestionem només el dia a dia, i ja costa. El programa Compartim permet, facilita i institucionalitza el temps real de reflexió/desenvolupament, gràcies a crear un espai virtual/presencial de col·laboració.A qui no li hauria d’interessar institucionalitzar aquesta cultura?

    M'agrada

  2. Jo també penso com tu, Susana. No s’han de posar traves i hem de normalitzar una manera de treballar que està donant fruit, lentament, sí, però que comença a funcionar. Si més no, s’ha de donar suport a la gent que voluntàriament està intentant que això funcioni i que tingui un lloc a la nostra organització.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi