La III Jornada de Compartim feta a la nostra mida

Tothom estem cridats a participar de la jornada anual del programa Compartim del proper 4 de desembre, siguem de l’organització que siguem i tant si col·laborem, com no, en programes de gestió del coneixement. És una jornada a la nostra mida, on podrem exposar i debatre tot allò que volíem saber i que no gosàvem preguntar sobre la gestió del coneixement.

Amb format sintètic (2,5 hores) i interactiu, ja que des d’ara podem suggerir i votar les idees que conformaran els dos tallers simultanis:

1. Taller I: Idees per millorar les comunitats de pràctica
2. Taller II: Usos de les eines d’Internet per gestionar el coneixement

Per proposar idees i votar-les, cal que les publiquem (170 caràcters com a màxim) en el portal http://compartim.socializame.com/ i que triem una de les dues categories: Taller I-Millora de les CoP o bé Taller II-Eines Internet per a KM.

Animem-nos-hi!

Jordi Graells Costa

2 thoughts on “La III Jornada de Compartim feta a la nostra mida

  1. Hola a tothom!Per a qualsevol consulta sobre el funcionament de socializame.com, podeu adreçar-vos a Difusió: tel. 93 553 85 46.

  2. Fantàstica aquesta eina de participació i decisió que heu posat en marxa. He enviat un correu als educadors i educadores socials perquè hi entrin, la coneguin i participin. També els he proposat aplicar-la en el disseny de la nostra jornada al mes de febrer.

Deixa un comentari