Compartint experiències amb experts

El passat 2 d’octubre, la comunitat de pràctica d’assessorament tècnic va presentar Principis ètics de l’assessorament a la instància judicial, fruit d’una reflexió conjunta al voltant de com millorar la seva intervenció professional. Francesc Torralba, expert en ètica, no va dubtar a qualificar el document d’excel·lent en la seva ponència, en la qual va remarcar també que “la relació interdisciplinària és necessària per poder reeixir en l’atenció al destinatari.”

Uns dies abans, Ignasi Labastida, responsable de les llicències Creative Commons a Catalunya i Espanya i que va presentar a la Universitat de Lovaina (Bèlgica) la ponència de Justícia en la Primera Conferència de Communia sobre el Domini Públic en l’Era Digital, va impartir una conferència-taller adreçada al col·lectiu dels monitors artístics sobre la propietat intel·lectual, els drets d’autor i el copyright, temes clau en la seva pràctica professional.

Conèixer, utilitzar i difondre continguts amb llicències Creative Commons

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: inteligencia colectiva formació)

Maria Sierra Sònia Marco

2 thoughts on “Compartint experiències amb experts

  1. Em sap molt de greu no haver pogut assistir aquest any a aquesta jornada. L’any passat sí que ho vaig fer i em va interessar molt. He consultat el document de la jornada i amb el vostre permís m’agradaria posar-lo a disposició del grup Prevenció i mediació comunitària, ja que pot interessar molt als professionals del nostre grup, tot i que es tracta d’un àmbit diferent.Llàstima que no hi hagi un document de la conferència íntegra de Francesc Torralba, que també m’han dit que va ser molt interessant.

    M'agrada

  2. Tot i que no sóc de la vostra comunitat d’assessorament tècnic de menors, em produeix una “gran satisfacció” veure com anem avançant tots els grups, sense pressa, però sense pausa, i que heu rebut una ponderació tan bona del vostre treball per part d’un professional de la vàlua de Francesc Torralba. Es mereix una felicitació. Així doncs, companys, moltes felicitats!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s