Reinventa la teva professió

En una entrevista publicada a La Contra de La Vanguardia, del 2 d’octubre, Sergio Bulat parla del seu llibre El arte de inventarse profesiones. L’autor ens fa evident que la vàlua d’una organització són les persones, i no tant per la seva competència professional, com per l’actitud que tenen. La professionalitat pot ser el mecanisme d’ingrés a un entorn laboral, però només si som capaços de reinventar la nostra feina, aplicant-hi les nostres aptituds i habilitats, l’hi donarem un valor afegit únic i esdevindrem un motor de canvi real, factor clau per a la supervivència en el mercat competitiu i globalitzat del segle XXI.

Sergio Bulat recull en la seva obra diversos exemples i idees pràctiques d’emprenedors que han sabut treure profit dels canvis i han recreat el seu lloc de treball per mitjà de potenciar les virtuts personals. Coco Channel ja ho va veure clar, «Per ser irreemplaçable, has de ser diferent».

Joan Galeano

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi