Dies hàbils versus dies inhàbils

Mediagrama Internet SL ha creat l’aplicació diashabiles.com, d’ús totalment gratuït, que permet calcular els dies que tenim per fer una reclamació o presentar una sol·licitud, quan el termini està expressat en dies hàbils. És tan fàcil com introduir la data a partir de la qual s’ha de començar a comptar el termini i nombre de dies hàbils de què disposem.

L’aplicació incorpora, a més, tots els dies festius o inhàbils d’àmbit estatal, els de cada comunitat autònoma i els de tots els municipis, i, si ens interessa, podem afegir-hi altres dies que també s’hagin de considerar inhàbils amb un clic damunt el calendari.

[iframe http://www.diashabiles.com/show?24N0AAMABB0A 450 500]

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Anna Cervera Caminal

3 thoughts on “Dies hàbils versus dies inhàbils

  1. Moltes gràcies, Anna, en nom de tots els que hem de comptar terminis de manera habitual. Els pobres companys a qui victimitzem recurrentment per corroborar el còmputs de presentació de documentació o per especular si els dissabtes són o no dies hàbils, estic segura que, fins i tot els més agnòstics, també deixaran anar un sentit “Al·leluia!”

    M'agrada

  2. Et dono també les gràcies per difondre aquesta aplicació, tan interessant i útil per a nosaltres quan treballem sobre la possibilitat d’interposar recursos. Gràcies de nou i fins un altre. Xavier ( jurista CPQC)

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi