Ricardo Baeza-Yates, ambaixador del programa Compartim

Avui ha tingut lloc la 14a sessió web del Departament de Justícia. En aquesta ocasió Ricardo Baeza-Yates, director de Yahoo! Research Barcelona i Santiago de Xile, ha impartit la conferència “La intel·ligència col·lectiva i la web 2.0”, que podem seguir al canal Justícia de Youtube. Hi hem assistit 200 persones de la Generalitat de Catalunya, Administració local i altres organitzacions. Baeza-Yates ha comentat també l’experiència pionera que duu a terme el Departament de Justícia amb el programa Compartim, de gestió del coneixement. I reblant encara més el concepte d’intel·ligència col·lectiva, ha explicat el procés per aportar idees a la III Jornada del Compartim de 4 de desembre:

  • per determinar usos de les eines d’Internet per gestionar el coneixement
  • per millorar les comunitats de pràctica

Tothom, doncs, som convidats a aportar idees i a votar-les!

14a Sessió web: La intel•ligència col•lectiva i la web 2.0, per Ricardo Baeza Yates
[SWF]http://static.slideshare.net/swf/ssplayerd.swf?doc=web20cat2revisat-1223465917511765-8&stripped_title=14a-sessi-web-web-20-la-saviesa-de-la-gent-per-ricardo-baeza-yates-presentation-643890, 370, 395[/SWF]
View SlideShare document or Upload your own. (tags: ricardo baeza yates 1j2u3s4t5a6)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s