Presentació del Compartim a les Jornades UrbanLabs 2008

Ahir a la tarda, Jesús Martínez va presentar el programa Compartim a les Jornades sobre Tecnociutadania i Socioinnovació UrbanLabs, al Citilab de Cornellà de Llobregat. UrbanLabs són unes jornades per presentar, compartir i fins i tot crear projectes d’acció ciutadana, innovació, comunicació, aprenentatge, que destaquin per tenir un component social i tecnològic.

Les dues persones del Departament de Justícia assistents vam participar en el taller A “La innovación colaborativa productiva”, que va estar conduït per Massimo Menichinelli. Es tractava de treballar sobre projectes d’innovació col·laborativa de base ciutadana i empresarial, que segueixin els conceptes d’innovació oberta des d’una perspectiva social, tecnològica i empresarial. I així mateix explorar com una metodologia de disseny obert, col·laboratiu i de par a par (Open Peer-to-Peer Design) pot ser usada per codissenyar projectes d’innovació col·laborativa.

Jordi Graells Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi