Compartim a la Conferència internacional de gestió del coneixement a Nova York

El passat 10 d’octubre, a Nova York i en el marc de la 5th International Conference on Intellectual Capital, Knowledge Management & Organisational Learning (ICICKM), Jesús Martínez i Mario Pérez-Montoro van presentar el seu estudi, elaborat a partir de l’experiència del programa Compartim, Success factors of communities of practice in public administration: the case of Catalonia’s goverment.

La ICICKM s’ha consolidat amb els anys en la trobada internacional més prestigiosa de professionals de diversos camps de gestió del coneixement i a banda de ser una oportunitat magnífica per compartir experiències amb altres investigadors i acadèmics i conèixer nous projectes, assistir-hi és indispensable per fer-se una idea de les actuals necessitats i tendències en aquest àmbit a nivell mundial.

Presentació “Success Factors of Communities of Practice in Public Administration: the Case of Catalonia’s Government”

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: comunidades de práctica administració)

Ramon Gimeno Rajo

2 thoughts on “Compartim a la Conferència internacional de gestió del coneixement a Nova York

 1. Felicitacions!Òbviament tots estem implicats en la difusió de la web 2.0 i portar-ho a la pràctica pot ser força difícil i lent. Costa molt canviar la cultura d’una organització, però hi ha moltes petites experiències que ens permeten visualitzar que el treball col·laboratiu ens és molt útil. La presentació amb els xilens la trobo interessantíssima i una magnífica mostra de com fer-ho.

  M'agrada

 2. Felicitats a tots, i també com a e-moderador del programa Compartirm, compartir aquest nou premi en reconeixement a al feina feta, que no és poca.

  Penso que no ens fan falta premis per continuar treballant com ho estem fent, però fa molta il·lusió que reconeguin la feina feta i serveix per continuar amb més ganes.

  Per la meva banda, continuaré treballant per poder modificar la nostra realitat professional cap a més qualitat, eficiència i més competències professionals.

  Tots els que hi participem tenim clar que és un cami molt vàlid a seguir, que ens dóna competència en habilitats, alhora que ens capacita, i que ens estimula a continuar treballant perquè la nostra organització i jerarquies siguin cada vegada més sensibles a aquestes estrucutres i plataformes de treball.

  Una salutació, i felicitats a tots.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi