La importància de la societat en xarxa i canvis en les organitzacions i els ciutadans

En el curs “Sociedad Red: Cambios sociales, organizaciones y ciudadanos”, els ponents van parlar sobre la necessitat d’una societat del coneixement on organitzacions i ciutadans participin en el procés i també de les dificultats d’implementació. En les intervencions, totes d’un alt nivell, va quedar patent que no hi ha un model únic: circumstàncies diferents requereixen estratègies diferents.

Això ho va exemplificar molt bé Ethan Zuckerman, fundador de l’ONG Geekcorps, que posa en contacte voluntaris tecnològics altament qualificats d’EUA i Europa amb empreses de països en vies de desenvolupament, en parlar de l’experiència africana o com treure el màxim profit d’uns recursos limitats i escassos.

El curs va cloure amb un debat general que ara continua en el wiki de la pàgina web del curs.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

[SWF]http://blip.tv/play/AdPjPwA, 400, 326[/SWF]

Carles Folch Castell

One thought on “La importància de la societat en xarxa i canvis en les organitzacions i els ciutadans

  1. Carles. És un luxe que hagis volgut explicar-nos el contingut del curs de la UIMP, perquè la pròpia activitat formativa ja ha estat considerada a hores d’ara com excelsa. I tenim la sort que ens hagis explicat tot el conjunt de dies. Gràcies, novament.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi