Recerca sobre comunitats de pràctica per a l’EAPC

Compartim participa en una recerca per a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya per saber quin sóns el factors crítics d’èxit per a la implantació de les CoP en l’Administració. L’experiència de tres anys de funcionament del programa impulsant comunitats de pràctica ens ha fet evident que hi ha escenaris organitzatius on la proposta flueix i en d’altres, en canvi, hi ha més dificultats.

En la proposta de recerca, partíem de la hipòtesi que alguns dels factors determinants del funcionament d’una CoP són el clima laboral, les característiques específiques del grup professional i les necessitats d’innovació i de coneixement. Haurem d’esperar nou mesos per conèixer els resultats de la investigació, però de segur que seran molt útils per saber com accelerar els processos de gestió del coneixement i consolidar el manteniment de les eines de treball col·laboratiu en entorns públics.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Jesús Martínez Marin

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi