II Jornada de Bones Pràctiques de Biblioteques i Arxius Judicials

El dia 28 d’octubre va tenir lloc la II Jornada de Bones Pràctiques de Biblioteques i Arxius Judicials, en el marc del programa Compartim.

La Jornada va incloure la conferència “Mites i realitat de l’ús dels indicadors d’avaluació”, a càrrec de Pilar Pujol, en què es va tractar la mètrica des d’un punt de vista funcional. Per a Pilar Pujol els indicadors són reveladors de la gestió efectuada, però també poden pervertir-la segons qui gestiona de les dades o com s’interpreten. De vegades, va afegir, l’obsessió per complir els indicadors fa perdre de vista la finalitat última de la gestió pública: el servei al ciutadà.

Per la seva banda, Daniel de Ocaña, arxiver en cap de l’Arxiu del Tribunal Constitucional, en “Els arxius judicials davant del repte de les noves tecnologies” va remarcar l’especial incidència de les TIC en l’àmbit de la gestió documental, malgrat la seva lenta incorporació als processos de l’Administració de justícia.

Podeu consultar les ponències i els treballs presentats a II Jornada de Bones Pràctiques de Biblioteques i Arxius Judicials.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Ivet Adell

3 thoughts on “II Jornada de Bones Pràctiques de Biblioteques i Arxius Judicials

  1. Llàstima que no podré assistir-hi, però no serà per falta de ganes. El programa que heu preparat atrau moltíssim. De fet, els indicadors d’avaluació són claus en qualsevol programa que vulgui mostrar-se útil als ulls de l’organització. De la mà de Pilar Pujol podreu aprendre, un munt de coses. Que us vagi molt bé la Jornada!

    M'agrada

  2. Com diu l’Eulàlia Sau, per als qui estiguin interessats en la Jornada i no hi puguin assistir, els materials es publicaran a l’apartat de Compartim de la web del Departament, on ja podeu accedir a les ponències que hi presentaran els experts.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi