Compartim, bloc i Justícia a Catalunya Ràdio

Dins la secció “El matí 2.0” que setmanalment s’emet el dimecres en el programa ‘Els matins de Catalunya Ràdio’ de 29 d’octubre de 2008, Genís Roca va referir-se al Departament de Justícia com a organització pionera en l’ús de les llicències Creative Commons a l’Administració pública. La citació és concretament a partir del minut 9:10. Podem escoltar el fitxer d’àudio des d’aquí:

[SWF]http://www.goear.com/files/external.swf?file=, 353, 132[/SWF]

Aquest era el segon cop que a “El matí 2.0” esmentava el Departament de Justícia i el seu programa Compartim. En l’edició del dia 1 d’octubre passat, es va posar aquest bloc mateix de Gestió del coneixement com a exemple de bloc corporatiu. Escoltem-ho (a partir del minut 8:21):

[SWF]http://www.goear.com/files/external.swf?file=, 353, 132[/SWF]

Jordi Graells Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s