El programa Compartim al CLAD

Ahir es va presentar el programa Compartim en el XIII Congrés Internacional sobre la Reforma de l’Estat i de l’Administració Pública, organitzat pel CLAD.Aquest és el congrés de referència sobre la Administració pública a Amèrica llatina i el Carib. Aplega més de 2.000 participants de més de 22 països diferents. En aquesta edició es presenten 138 panells distribuïts en nou grans àrees. El programa Compartim ha obert la dedicada a experiències d’innovació.

Com podem apreciar a la fotografia, la proposta sobre treball col·laboratiu va cridar l’atenció de molts dels congressistes i la sala es va quedar petita. Al final moltes persones es van interessar per la metodologia Compartim. Apreciaven, sobretot, que parlem d’experiències aplicades des de fa temps.

Jesús Martínez Marin

2 thoughts on “El programa Compartim al CLAD

  1. Gràcies, Jesús, per haver fet tants quilòmetres amb la intenció de difondre el programa més enllà de la nostra organització i límits geogràfics.

    M'agrada

  2. Molt bé, Jesús. Constato que la taca d’oli de coneixement s’està fent cada vegada més gran. Et felicito per la feina que estàs fent i, sobre tot, et felicito per com l’estàs compartim amb nosaltres…des de l’SRB de l’APS del Departament de Salut et confirmo que estem aprenent amb la metodologia “compartim”…Salut.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Tornar al principi