Notes d’interACC1Ó 2008

La setmana passada InterAcc1Ó, espai integrat pel teixit empresarial català, emprenedors, universitats i administracions, va celebrar a Barcelona una jornada que comprenia 15 sessions de treball interactives.

En el taller Les TIC al servei de les persones: l’empresa productiva es va parlar de les eines col·laboratives que tenim al nostre abast i com podem utilitzar-les per guanyar competitivitat i eficiència. André Vanvi en El repte de fracassar: reaccionar va fer un repàs a la seva vida professional i va reconèixer que diverses vegades havia hagut de tornar a començar des de zero. Igual que ell, però, molts dels participants van concloure que el fracàs pot acostar a l’èxit perquè és una bona font d’aprenentatge.

En la conferència magistral, “Per què les pràctiques tradicionals en management ja no són vàlides. Reinventant el management del segle XXI”, Gary Hamel va remarcar que en el món actual, de canvi accelerat, cal reinventar la gestió de les organitzacions, arriscar-se i innovar. És primordial, però, promocionar també la formació per a la innovació, tenint present que el compromís és voluntari i que si no tens poder executiu, el que has de fer és convèncer.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Carles Folch Castell

One thought on “Notes d’interACC1Ó 2008

  1. Carles, amb tu el programa Compartim tenim un networker fantàstic. T’agraïm moltíssim l’escrit que has publicat sobre l’esdeveniment d’ACC1Ó de la setmana passada on hi va haver un interessant debat i treball sobre la gran aportació de les TIC per fer més productives i eficaces les organitzacions a partir d’eines i estratègies col·laboratives. I tenim la sort, repeteixo, que hi vas ser i has escrit aquesta magnífica ressenya en forma de pastilla del coneixement, a punt per ser usada per qualsevol persona vinculada amb el Compartim.Aprofitant que comentes l’esdeveniment, anuncio que dijous de la setmana que ve presentarem aquest bloc de Gestió del coneixement al Parc Tecnològic del Vallès, dins el seminari Blocs corporatius, una nova eina de comunicació empresarial, organitzat pel Centre d’Innovació en Productivitat de Microsoft.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s