RECERCAT, ara amb Creative Commons i compte a Twitter

Coincidint amb el número 40 i l’assoliment dels 3.000 subscriptors, Recercat, la Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya ha incorporat una llicència Creative Commons al butlletí electrònic de la recerca a Catalunya, amb la intenció de difondre i facilitar l’ús del coneixement que es genera al sector públic.

Recercat ha posat en marxa un compte a Twitter, sistema que manté connectades i informades comunitats d’amics o de feina a través de missatges telegràfics, amb l’objectiu de fer arribar als que s’hi subscriguin informació sobre notícies, convocatòries, premis, exposicions i qualsevol altra qüestió relacionada amb l’àmbit de l’R+D.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Xavier Lasauca Cisa

One thought on “RECERCAT, ara amb Creative Commons i compte a Twitter

  1. Enhorabona, Xavier: és una bona iniciativa fer ús d’una eina tan de moda com és el Twitter. I enhorabona també pels 3.000 subscriptors: això confirma que el vostre butlletí és d’interès per a molts de nosaltres!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s