Treball col·laboratiu a l’Administració pública argentina

En el XIII Congrés del Clad es va demostrar que en aquests darrers temps alguna cosa està canviant en les institucions públiques de l’Amèrica Llatina. Una de les experiències argentines aplicades a la gestió del coneixement en l’Administració, “La utilització de la plataforma Moodle per a la millora dels processos de la organització”, em va impactar especialment. Presentada per un alt càrrec de l’Institut de l’Administració Pública Argentina, evidenciava que l’aprenentatge i el treball col·laboratiu condueixen a l’èxit corporatiu.

Escoltant l’exposició dels nostres homòlegs argentins no vaig poder evitar establir un paral·lelisme amb el programa Compartim, sobre el qual vaig presentar “Guía para la correcta implantación de comunidades de práctica en entornos de administración pública: una experiencia de éxito”. Encara em vaig sorprendre més, però, quan en el torn obert de paraules em van confirmar que l’experiència del Departament de Justícia els servia de referència, i per això valoraven tant que els materials estiguessin a Internet sota llicències Creative Commons que els permetia fer-ne un ús ilimitat.

[SWF]http://static.slideshare.net/swf/ssplayerd.swf?doc=20081104xiii-clad-argentina-1226322706903104-8&stripped_title=presentaci-gua-para-la-correcta-implantacin-de-comunidades-de-prctica-en-entornos-de-administracin-pblica-una-experiencia-de-xito-presentation, 375, 266[/SWF]

One thought on “Treball col·laboratiu a l’Administració pública argentina

  1. Gràcies, Jesús, per fer-nos arribar aquestes informacions. Segur que és molt reconfortant i estimulant per a totes les persones implicades en el programa Compartim saber que a tants quilòmetres de distància es valora i se segueix l’experiència del Departament de Justícia. A més, el fet que n’aprofitin els materials que es publiquen en Creative Commons és un exemple més de compartició de coneixement.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s