Gestió del coneixement, com a exemple de bloc corporatiu

Presentació del bloc de Gestió del coneixementAhir, 13 de novembre, es va celebrar al Centre d’Empreses de Noves Tecnologies del Parc Tecnològic del Vallès la jornada de treball, “Blocs corporatius, una nova eina de comunicació empresarial“. Es calcula que dels més de 100 milions de blocs o weblogs actuals només un 10% són corporatius. Les organitzacions que, majorment per desconeixement, no utilitzen aquesta eina estan perdent un gran ventall d’oportunitats.

Prenent com a base experiències i estudis, la jornada pretenia oferir respostes i alternatives a qüestions, com ara, per a què serveix un bloc i quin valor pot aportar a la meva organització o quines són les millors pràctiques per implantar una estratègia de ‘bloc corporatiu’.

El Departament de Justícia va ser una de les organitzacions convidades en l’apartat de casos pràctics i jo mateix vaig tenir l’oportunitat de parlar sobre la nostra experiència i el bloc de Gestió del coneixement.

Jordi Graells Costa

3 thoughts on “Gestió del coneixement, com a exemple de bloc corporatiu

  1. Sóc en Jordi Iglesias, el noi que es va asseure al teu costat a la jornada. Només volia saludar-te i agraïr-te la teva aportació al seminari. Crec que va ser molt interessant i espero que seguiu així. És gratificant saber que des de l’administració pública (i ni més ni menys que des del departament de justícia!) s’aposta per les noves eines que ens aporta la tecnologia.Una abraçada

    M'agrada

  2. Gràcies, Jordi. Vam passar una bona estona a la Jornada dels blocs corporatius.En la meva intervenció i debat posterior, vaig poder comprovar com és d’important dialogar i conèixer “el que sap” la gent.Una altra abraçada,

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s