Compartim amb Salut una jornada de gestió del coneixement

El Departament de Salut organitza el dia 21 de novembre, a la sala d’actes de l’edifici Roc Boronat, una jornada sobre gestió del coneixement. L’acte pretén ajudar a establir la metodologia i l’entorn adequats per engegar un programa de gestió del coneixement i treball col·laboratiu en la futura Agència de Salut Pública, partint de la prova pilot de l’Agència de Protecció de la Salut i de l’experiència del programa Compartim del Departament de Justícia.

Hi participarà, entre d’altres, Mario Pérez-Montoro, el qual prendrà com a referència Compartim per definir les pautes bàsiques a tenir en compte en una iniciativa de treball col·laboratiu, i els factors crítics d’èxit. Un debat sobre el coneixement, amb Genís Roca, Mario Pérez-Montoro, Blanca Rigau i Daniel Giménez, clourà la Jornada.

Núria Vives Leal

One thought on “Compartim amb Salut una jornada de gestió del coneixement

  1. Hola,Primer de tot agraeixo molt a la Núria per haver publicat al vostre bloc la notícia de la celebració d’aquesta Jornada de Gestió del Coneixement i Salut.Per situar-nos una mica aquest acte va ser una jornada de bones pràctiques on es varen presentar set productes finals de sis CoP, com a resultat d’una prova pilot de l’aplicació de la gestió del coneixement dins d’una petita parcel·la, però molt petita parcel·la, que és l’Agència de Protecció de la Salut dins del Departament de Salut. Cal aclarir aquesta qüestió ja que no es tot el Departament de Salut el que es veu immers en aquesta prova pilot.La sala d’actes de la seu de l’Agència de Protecció de la Salut (APS) es va omplir de gom a gom, varen assistir-hi aproximadament 160 persones. A més es va trametre per videoconferència a les seus de Lleida, Girona i Terres de l’Ebre. L’acte ve ser obert per el nostre Director Gerent de l’Agència de Protecció de la Salut i va ser clausurat per la Directora del Servei Regional de Barcelona i Catalunya Central de l’APS.La primera part es varen presentar els productes finals, comunitat per comunitat de pràctica. Va ser molt tècnica.La segona part va ser més relaxada, on en Mario Pèrez Montoro va fer un molt bon resum de com està anant l’experiència al Departament de Justícia, que ja té 3 anys de vida, fent puntualitzacions molt clares dels aspectes crítics que cal tenir compte per que l’experiència tingui èxit, arribi a bon port. I desprès vàrem poder gaudir de l’exposició d’un excel·lent Genís Roca on va parlar dels ciments de la nova evolució de la societat gràcies a internet, com l’està afectant, i com les organitzacions tant privades com públiques se’n poden beneficiar, dins de la dinàmica de busca, crea i sobretot COMPARTEIX.L’Agència de Protecció de la Salut té un portal dins de la plataforma e-Catalunya, però es d’accés privat. Dins d’aquest portal hem creat un grup denominat “Gestió del Coneixement” i per tant també d’accés privat. Estem a punt de crear un Bloc d’accés lliure, per tal de fer-nos visibles a tothom.Amb aquest acte s’ha finalitzat la prova pilot, que tenia dos objectius bàsics, un donar conèixer al personal de l’APS l’existència de la gestió del coneixement, i per l’altre convèncer a la direcció que es possible gestionar el coneixement dins de l’Agència de Protecció de la Salut i que en pot sortir molt beneficiada. Les expectatives d’èxit son molt altes. Ja us informaren de l’evolució.Toni Colomer

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s