III Jornada del Grup de Mediació i Prevenció Comunit

El 13 de novembre, va tenir lloc la III Jornada del Grup de Prevenció i Mediació Comunitària, el qual té com a base el treball col·laboratiu. Gràcies a les seves bones pràctiques, l’equip que l’integra ha sabut convèncer moltes entitats locals perquè optin per la mediació com a via de resolució de conflictes i també de la importància de les mesures preventives.

Durant la Jornada vam tenir l’ocasió d’escoltar les millors bones pràctiques realitzades al 2008 i l’equip de mediació de l’Hospitalet, capdavanter en el tema, va presentar un vídeo amb l’aplicació d’aquesta metodologia en casos reals.

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Ramon Gimeno Rajo

2 thoughts on “III Jornada del Grup de Mediació i Prevenció Comunit

  1. Per a l’equip de prevenció, aquesta Jornada va ser molt especial. El nostre és un programa relativament nou, que busca col·laborar de forma estreta amb l´àmbit municipal per ajudar a desenvolupar programes preventius de la delinqüència juvenil i la implantaciód de serveis de mediació comunitària. En aquest sentit les jornades anuals al CEJFE i l’e-Catalunya ens són molt útils, perquè ofereixen un espai de trobada i diàleg molt necessari. L’evolució d’aquests tres anys ha mostrat l’acceptació del món municipal a la nostra proposta i l’assistència de regidors, tècnics municipals i d’altres departaments de la Generalitat a la Jornada n’és una mostra.Per nosaltres no només el nombre era important, sinó també la procedència, que va ser molt variada: ahir hi havien professionals del departament de justícia, bàsicament de justícia juvenil. Però també dels diferents municipis i consells comarcals amb els que s’ha treballat o tingut algun tipus de contacte des del programa de prevenció i mediació comunitària. Hi havia regidors, tècnics municipals i d’altres

    M'agrada

  2. L’enhorabona per l’organització de l’exitosa jornada, Robert, Ana i Pere, i també a l’Alexander Bernat pel magnífic vídeo. Molt bona feina!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s