Reflexions a dues bandes abans de les jornades de bones pràctiques

El mes de febrer de 2009 hi ha prevista la Jornada del Grup d’Educadors Socials, en la qual els 4 grups de treball de la comunitat presentaran la feina feta durant aquest any, i fruit de moltes hores de cremar-se les celles. Segons aquest col·lectiu, una bona manera de pal·liar l’esforç addicional que requereix ser membre actiu d’una CoP seria poder tenir accés a una formació continuada i en línia des del mateix lloc de treball. Un incentiu que, al seu entendre, contribuiria a consolidar el projecte de treball col·laboratiu i a augmentar la motivació dels professonials que hi participen.

Abans però, el dia 24 de novembre, tindrà lloc la III Jornada del Grup de Juristes Criminòlegs, que és oberta a tothom, tot i que cal inscriure-s’hi. Fent un repàs als tres anys de Compartim, es constata una trajectòria ascendent en què s’han materialitzat molts dels projectes inicials i assolit objectius que inicialment semblaven inabastables. L’intercanvi amb experts i tècnics d’altres àmbits ha servit per donar una perspectiva professional més àmplia alhora que també ha estat molt positiu des del punt de vista personal.

Evidentment, tot plegat ha implicat i implica un esforç, més o menys gran, d’adaptació i formació i, si ho voleu, ‘moltes hores de cremar-se les celles’, però com diuen els anglosaxons, ‘No pain, no gain.’

Susana Gracia Joan Galeano

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s