Jornada del Grup Mediació Familiar e-Catalunya

Ahir va tenir lloc la Jornada del Grup Mediació Familiar e-Catalunya en què es van donar a conèixer els resultats del treball cooperatiu dels dos subgrups que han participat aquest any en el programa Compartim.

El subgrup Mediació social i comunitària va presentar una pre-edició il·lustrada de Decàleg de bones pràctiques de la mediació ciutadana i comunitària, guia per al professional mediador d’aquest àmbit, que va ser molt ben acollida.

Igualment valorat va ser el producte del subgrup Mediació i gent gran, un fullet informatiu per potenciar la mediació en persones grans, alternativa que pot evitar conductes abusives i millorar la seva qualitat de vida.

Podem veure el vídeo de la ponència “Humanisme i mediació”, a càrrec de Rafael Argullol i Murgadas (escriptor, professor d’Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra).


Decàleg de Bones pràctiques de la Mediació Ciutadana i Comunitària

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: collaborative work communities of practice)

Mediació i gent gran

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: collaborative work communities of practice)

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Nuria Villanueva Rey

 

 

2 thoughts on “Jornada del Grup Mediació Familiar e-Catalunya

  1. Més enllà de la bona valoració de la Jornada i de tots els participants, a mi m’agradaria ressaltar la participació de Rafael Argullol. Penso que les aportacions reflexives de gent aliena al nostre col·lectiu són molt útils per als mediadors.

    M'agrada

  2. Felicitats per la Jornada. En relació amb el que comentes, Robert, estic molt d’acord amb tu. Des del meu punt de vista, disposar de persones expertes que alienes a l’organització en el programa Compartim, incita a la participació i, per tant, millora els resultats del treball del col·lectiu.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s