Com inscriure’s a la III Jornada del Programa Compartim

La Jornada tindrà lloc el 4 de desembre de 2008, de 10 a 13 h, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c/ Ausiàs March, 20. 08010 Barcelona). La inscripció és gratuïta. Recordem que sols es demana, en concepte d’inscripció, que votem i proposem idees al bloc social de la Jornada http://compartim.socializame.com/.

Cal formalitzar-la abans del 28 de novembre enviant un missatge a ramon.gimeno@gencat.cat. El missatge ha d’incloure les dades següents: nom de la jornada, taller al qual voleu assistir (Millora de les CoP o Eines Internet per a KM), nom i cognoms, NIF, professió, lloc de treball i adreça, telèfons de contacte i adreça de correu electrònic.

3 thoughts on “Com inscriure’s a la III Jornada del Programa Compartim

  1. Em sembla una gran idea l’ús del bloc social per preparar els temes que es debatran a la jornada. Hi he entrat hi comprovo que hi ha una alta participació i que aquest és un sistema molt democràtic i àgil per detectar punts forts i febles del programa i per saber cap on s’ha de treballar i quines eines utilitzar.Ens veurem el dia 4, doncs!

    M'agrada

  2. És una molt bona idea l’ús de l’aplicació Pligg de Socializame, ja que hi pot participar tothom estigui o no inscrit a l’àmbit del Programa Compartim.Us desitjo molta sort el dia de la Jornada!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s