Juristes criminòlegs debaten com optimitzar les mesures de seguretat en l’execució penal, en la III Jornada

En la III Jornada de Juristes Criminòlegs, que va tenir lloc el 24 de novembre al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, es van presentar els productes que els diversos grups de treball de la comunitat han anat desenvolupant al llarg de l’any. Tots els documents van tenir una gran acceptació, però l’estrella va ser la guia pràctica en matèria de mesures de seguretat, que ofereix als professionals unes pautes i plantilles metodològiques per optimitzar els processos de control en l’àmbit de l’execució penal.

En els tallers i les sessions de treball, obertes també a alumnes universitaris de les llicenciatures de dret i criminologia i professionals d’altres àmbits, els participants van poder veure l’aplicació dels productes presentats i assistir a una sessió pràctica de l’itinerari del grup de mesures de seguretat. Molt interactiva també va ser la taula rodona amb què va cloure la Jornada.

Antonio Olaya Navarro

One thought on “Juristes criminòlegs debaten com optimitzar les mesures de seguretat en l’execució penal, en la III Jornada

  1. Felicitats, Joan i la resta de companys, per l’èxit de convocatòria, organització i continguts de la Jornada! Em va saber greu no poder-hi ser, però tothom amb qui n’he parlat han destacat que va ser un esdeveniment molt reeixit.L’enhorabona!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s