Banc de pràctiques innovadores a la sanitat andalusa

Molt semblant al procés de participació que ha impulsat el Departament de Justícia amb el bloc social http://compartim.socializame.com/, pel bloc Administraciones en Red, hem sabut que la Conselleria de Salut d’Andalusia disposa de Salud Innova, una plataforma per recollir les millors idees dels seus professionals per innovar la sanitat pública andalusa. En dos anys d’activitat han aconseguit més de 200 idees. En el cas del programa Compartim en dos mesos haurem arribat a les 60 idees.

És especialment útil el disseny de la plantilla utilitzada per recollir les idees:

Descripció curta:
Situació actual:
Problema a resoldre:
Com resol el problema la idea:
Novetat:
Idees competidores:

Vegeu tot l’article a e-moderadors

Jesús Martínez

One thought on “Banc de pràctiques innovadores a la sanitat andalusa

  1. Hi ha hagut alguna iniciativa per fer participar els professionals. Aquesta de la sanitat andalusa n’és una; també la que impulsen a hores d’ara a Osakidetza (Servei Basc de la Salut) i, fins i tot, la que, al seu moment, va promoure T-Systems, amb Carlos Guadian al capdavant, amb les 1001 ideas per innovar a l’Administració pública.L’assignatura pendent a totes és la implantació de les idees decidides col·laborativament. ¿Serem capaços d’ensortir-nos-en, amb les idees de Justícia al Socializame que treballarem a la III Jornada del Programa Compartim?

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s